Geef jezelf eens een avond vol ontspanning, plezier en verdieping cadeau. De prettigste manier van aan jezelf werken, nieuwe inzichten opdoen, opladen & Genieten!
Dans-meditatie-deelrondes-massage (in kleding) – oefeningen net dat wat jij nodig hebt om tot rust te komen én weer in je vrouwelijke kracht te komen.
We beginnen de vrouwenavond met een mooi ritueel, om daarna samen via een bijzondere dans uit ons hoofd in ons hart te komen. Dan is er een open space, een moment waar je wordt uitgenodigd om vanuit je hart te delen over een bepaald onderwerp. Na de pauze is het tijd voor het laatste en misschien wel meest bijzondere deel van de avond, waarbij je wordt uitgenodigd om via massage of contact oefeningen je te verbinden met een of meerdere sisters. Elke maand zal ik je hier weer verrassen!


Deze avond is zowel geschikt voor beginners als voor dames met al wat meer ervaring op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Verander deze avond die vol zit met oer nuchtere spiritualiteit weer terug in de relaxte versie van jezelf.


Je kunt heel goed in je eentje naar deze avond toe komen, omdat je liefdevol wordt opgenomen in de groep, en natuurlijk ben je ook welkom om met 1 of meerdere vriendinnen / zussen of misschien je moeder te komen.
Wees welkom lieve sister.

BOEK NU

Category
Tags

Comments are closed

Discover more from Wake up your Cells

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading